Radionica SEXY FLOW // 19.03.2016.

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

web clanak cover

SEXY FLOW Workshop 
✿ Datum i vrijeme: subota 19.03.2016. u 14:00 – 15:30 i 16:00 – 17:30 {POPUNJENO}
✿ Trajanje radionice: 90 min
✿ Level: otvoreno za sve
✿ Cijena: za članove 80 kn, za vanjske sudionike 120 kn
✿ Ograničen broj sudionika: prijave na kontakt formu, mail sport.vizija@gmail.com ili inbox Sportvizija Pole Dance.

OPIS RADIONICE
Sexy Flow radionica je koja obiluje hair flipovima, valovima, mačkama i ostalim sexy stvarima. ;) Na radionici se radi i koreografija kroz koju ćemo objediniti navedeno i plesati, plesati, plesati :D

ŠTO OBUĆI?
Za ovu radionicu obavezno je da zaštitite koljena – najbolja opcija su štitnici za koljena, ali u slučaju da ih nemate – možete obući tajice ili čarape preko koljena, navući štucne i presaviti ih. ;) 
STRUKTURA RADIONICE
Sat započinjemo razgibavanjem i zagrijavanjem cijelog tijela s naglaskom na fluidnost pokreta, nakon čega prelazimo na vježbe za što bolje razgibavanje svih dijelova kralježnice i dobivanje većeg opsega pokreta. U drugom dijelu radionice naučit ćemo osnovne plesne elemente koje ćemo koristiti u koreografiji. Završni dio sata posvetiti ćemo učenju i isplesavanju koreografije.
KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Svima koji žele izraziti ili probuditi svoju seksi stranu. Ako se ne osjećate seksi – bez brige, za to postoji ova radionica. ;) Prilagođena je svim nivoima znanja plesa i plesa na šipci, početnicima i naprednima. 
O VODITELJICI
Ana Goja Alice plesom na šipci bavi se već 7 godina. Osvojila je 1. mjesto na 1. Hrvatskom natjecanju u plesu i fitnesu na šipci 2011 i 3. mjesto na Pole Theatre Croatia 2014. u Pole Classique kategoriji. Član je sudačkog žirija na finalu Pole Battle Adria 2015. u Zagrebu.
Usavršavala se na radionicama višestruke svjetske prvakinje Felix Cane, američke Alethee Austin, francuske Marion Crampe, talijanske Sare Brilli, australske Cleo the Hurricane, Stevena Retchlessa, Anastasije Skukhtorove te Alise Pleskove. Sudjelovala je na kvalifikacijama za prvo svjetsko prvenstvo World Pole Sports Championship 2012 u Londonu, te je priznata sportašica od strane IPSF-a (International Pole Sport Federation). Protekle dvije godine u Sportvizija Pole Dance-u vodi početnu, srednju i naprednu grupu polaznica. Ana je licencirana od strane Xpert Pole Fitnessa čija je licenca priznata od strane Američkog vijeće za vježbanje (ACE), Američkog udruženja za aerobik i fitness (AFAA) te podržane od Udruženja za fitness na šipci (PFA) i Pole Dance Community-a (PDC).
Nastupi: Showtime (Zadar, 2010), Biker’s Beer Factory (Zagreb, 2011), 1. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (Zagreb, 2011), 2. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (Zagreb, 2012), World Pole Sport Championship (London, 2012), Cest is d’Best (Zagreb, 2013), Pole Theatre Croatia (Pula, 2014).