Radionica HANDBALANCING // 13.05.2016

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

Drage polerice i poleri, samo za vas u goste nam dolazi odličan Nikola Orešković sa radionicom Handbalancinga. Nikola je majstor taekwandoa, učitelj capoiere, kaskader, vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu za kolegij akrobatike te tvorac vlastitg sistema treninga – fluid balance u Udruzi Amazonas.3 Nikola web clanak cover

★ Handbalancing Workshop ★
✿ Datum i vrijeme: petak, 13.05.2016. // 17:00 – 19:00h
✿ Trajanje radionice: 120 min
✿ Cijena: za članove 110 kn, za vanjske sudionike 150 kn
✿ Ograničen broj sudionika: prijave na kontakt formu, mail sport.vizija@gmail.com ili inbox Sportvizija Pole Dance.
Priključite se našoj FB grupi Radionice @ Sportvizija Pole Dance za obavijesti o svim radionicama!

OPIS RADIONICE
Ideja radionice je naučiti korake i predvježbe potrebne za samostalno razvijanje uspravnosti u inverziji. Raditi ćemo i na rješavanju straha od stoja na rukama te istražiti pozicioniranje u različitim oblicima obrnute vertikalnosti.

STRUKTURA RADIONICE
– upoznavanje sa fizikom iza balansiranja na rukama i biomehanikom tijela
– pozicioniranje i osvještavanje opsega pokreta
– predvježbe za trup, ramena i ruke; crocodile/qdr (upor na laktu)
– balansiranje uz pomoć zida i u paru; balansiranje samostalno
– opuštanje i istezanje kroz igru sa zadacima

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Radionica je namjenjena svima, bez obzira na iskustvo. Ponesite udobnu odjeću, vodu i bilježnicu :)

O VODITELJU
Nikola Orešković posjeduje dugogodišnje trenersko iskustvo te iskustvo u radu s ljudima različitih profesija koje je stekao kroz razne oblike fizičkih aktivnosti. 14 godina aktivno se bavio taekwondoom (nositelj majstorskog zvanja 3. dan). Suosnivač je i član prvog hrvatskog Martial Arts Tricks demo teama “X-OUT”. Uz borilačke vještine i tricking, bavio se yogom, suvremenim plesom (radio je sa Snježanom Abramović Milković, Ivom Nerinom Sibilom, Žakom Valentom…), handbalancingom, cirkusom i gimnastikom, te znanja iz različitih vještina spaja u vlastiti sistem treninga – fluid balance.
Od 2002. godine aktivno se bavi capoeirom, te podučava polaznike u Udruzi Capoeira Amazonas Zagreb. Od 2005. godine aktivno se bavi kaskaderstvom. Radio je i kao vanjski suradnik na Kineziološkom Fakultetu na kolegiju akrobatike. Član je IMRC-a (Integrated movement research colective), UPUH-a (Udruge plesnih umjetnika Hrvatske) i HDFD-a (Hrvatskog društva filmskih djelatnika). Strastveni je putnik i proučavatelj svjetske baštine.