Open Class @ Sportvizija Pole Dance

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

open class cover edit 

 

 

 

 

Maksimalni broj polaznika je dvije osobe po šipci tako da je broj ljudi ograničen i obavezna je prethodna najava. U nastavku se nalazi opis i napomene – ako imate još pitanja, slobodno nas pitajte! :) 

ŠTO JE OPEN CLASS (OC)?
Open Class je ne-vođeni trening, odnosno dodatno vrijeme u dvorani za sve koji žele sat vremena više na šipci. Na OC-u možete raditi na elementima, isprobavati kombinacije, učiti od drugih polaznica ili se pak istezati cijeli sat – izbor je vaš!  OC je otvoren za sve članice/ove Sportvizije, ali i za članice/ove drugih studija. Jedna od naših instruktorica je uvijek prisutna na OC-u, ali se vi sami brinete za vlastito zagrijavanje, istezanje i birate na kojim elementima ćete raditi. Na sat ste dobrodošli svi bez obzira na vaš nivo znanja!
SIGURNOSNE NAPOMENE:
Iako je OC vaših sat vremena da vježbate elemente po vlastitom izboru, molimo vas da to činite odgovorno i u skladu sa vlastitim mogućnostima. Uvijek je potrebno adekvatno se zagrijati prije vježbanja te istegnuti na kraju treninga. Ako radite neki novi, zahtjevniji element obavezno pozovite kolegicu ili instruktoricu da vas pripazi. Čak i ako budete u iskušenju – trudite se da ne preskačete elemente strukture sata! Sve što radite na OC-u radite na vlastitu odgovornost te vas stoga pozivamo da slušate svoje tijelo i da se pazite. 
PRIJAVA NA OPEN CLASS:
Za OC se možete prijaviti unutar FB grupe Open Class i to komentarom na zadnji post u grupi koji će sadržavati datum i vrijeme sljedećeg OC-a. U komentaru je potrebno navesti vaše puno ime i prezime, izbor dvorane te, ukoliko ste naš članica, ime vaše instruktorice. 
VIDIMO SE U DVORANI! :)