Tko smo?

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

Dobrodošli!  :) 

Trenutno se nalazite na portalu Poledance.hr – ovaj portal nastao je kao projekt Sportvizija Pole Dance studija sa željom da stvorimo jedno mjesto koje će sadržavati sve što zanima pole dance zajednicu! Od novosti vezano za pole dance događanja i natjecanja, blogova pole dance tematike, korisnih linkova do pole dance rječnika pokreta te raznih drugih informacija.
Želite da pišemo o nečemu? Imate prijedlog za članak ili ste ga sami napisali? Obratite nam se!
ljubičasti

Sportvizija Pole Dance studio sa radom je krenuo prije pet godina u sklopu programa Sportvizija Centra. Ponosni smo reći da smo od tada narasli trostruko te da je u našem studiju treniralo više od 1000 pole dance entuzijasta! Trenutno u našem studiju radi sedam instruktorica od kojih svaka njeguje vlastiti stil tako da ne sumnjamo da ćete pronaći onu koja baš vama odgovara. 

Pored redovitih pole dance treninga, kako bi svojim članicama pružili što veći i kvalitetniji izbor sadržaja, organiziramo i druge sadržaje poput Pole Jamova, Open Classeva, radionica i produkcija o kojima više možete pročitati ovdje. Naši treninzi plesa na šipci fokusiraju se podjednako na izvođenje plesnih i akrobatskih elemenata, tako ćete na našim satovima prkositi gravitaciji ali i plesati, plesati i plesati. :)

ŽELITE TRENIRATI U NAŠEM STUDIJU?
Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji, odmah iza Ciboninog tornja te koristimo dvije dvorane opremljene specifično za ples na šipci sa statičnim i rotirajućim šipkama te visećim obručem (Aerial Hoop).
Na treninzima radimo po načelima Xpert Pole Fitnessa priznatim od strane Američkog vijeća za vježbanje (ACE), Američkog udruženja za aerobik i fitness (AFAA) te podržanim od Udruženja za fitness na šipci (PFA) i Pole Dance Communityja (PDC). Naglašavamo individualni pristup, te zadržavamo maksimum od dvije polaznice po šipci što svakoj polaznici daje dovoljno vremena za optimalan trening. Sve naše trenerice kontinuirano se usavršavaju na raznim radionicama i suradnjom sa plesnim pedagozima. Među našim trenericama su i Ana Goja Alice; prvakinja Hrvatskog natjecanja u plesu i fitnesu na šipci 2011., osvajačica 3. mjesta na Pole Theatre Croatia 2014. (Pole Classique)i članica sudačkog tima u finalu Pole Battle Adria 2015. te Karmela Blažić, osvajačica 5. mjesta na Croatian Pole Show Art Championshipu 2015.
Nudimo vam pristupačne cijene i mnoštvo termina koji će vam omogućiti da bez obzira na obaveze sudjelujete u našim programima. Treninzi održavaju se svakim radnim danom te nedjeljom, a imamo i posebne jutarnje termine za polaznice koje rade popodne ili u smjenama. Nudimo vam i mogućnost drop-in treninga te privatnih i polu-privatnih treninga. Druženje prije i nakon treninga je neizostavan element pole dancea – ostanite i upoznajte ekipu. :)

Prijavite se za svoj PRVI BESPLATAN TRENING!