Radionica osnove akrobatike // 17.01.2015.

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

U novu godinu ulazimo žestoko – s radionicom osnova akrobatike! :)
Vidjeli ste lijepi floorwork na videima najdražijh polerica? Ova radionica pomoći će vam da priđete korak bliže prelijepim premetima, skokovima, zvijezdama, itd. Ali bez brige – radionica je namijenjena početnicama! U nastavku možete pročitati sve detalje o radionici, Aidi i njenim uspjesima, a za prijave ili bilo kakva pitanja slobodno nam se obratite preko kontakt forme. :)
cover web radionica

Najavljujemo magistricu kineziologije s usmjerenjem sportska giumnastika, trenutno doktoranticu poslijediplomskog doktorskog studija kineziologije na Kineziološkom fakultetu, a najviše fantastičnu gimnastičarku, metodičarku i trenericuAidu Badić!

★ RADIONICA OSNOVE AKROBATIKE★
✿ Datum i vrijeme: subota 17.01.2015. u 18:00h
✿ Trajanje radionice: 120 min
✿ Cijena: za članove 100 kn, za vanjske sudionike 150 kn
✿ Ograničen broj sudionika: prijave u inbox Sportvizija Pole Dance ili info@poledance.hr

OPIS RADIONICE
Radionica je fokusirana na osnovne tehnike izvođenja akrobatskih elemenata – premeta : mostovi naprijed i nazad, zvijezde, stojevi, itd.

STRUKTURA RADIONICE
Sat započinje detaljnim zagrijavanjem cijelog tijela s naglaskom na rameni pojas i kralježnicu. Uz vježbe fleksibilnosti te osnovne i specifične vježbe snage za trup i rameni pojas, upoznat ćemo se s osnovnim pozicijama tijela kroz koje tijelo prolazi prilikom izvedbe mostova naprijed, nazad i tzv. “zvijezda”. Učenje navedenih elemenata tehnike provodit će se uz asistenciju i demonstraciju. Sat će završiti istezanjem uz glazbu. 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Radionica je namijenjena svima, a prvenstveno početnicama! Ako želite naučiti nešto novošto će obogatiti vaše znanje pole dancea, postaviti temelje za buduće bavljenje akrobatikom ili usavršiti već postojeću tehniku osnovnih akrobatskih elemenata, ovo je radionica za vas. :)

O VODITELJICI:
Aida Badić se od 1992. do 2004. godine aktivno bavi sportskom gimnastikom u gimnastičkom klubu ZTD Hrvatski sokol pod vodstvom trenera i mentora Bojana Šinkovca. Državna je prvakinja od 1995. -2003.god. u višeboju i pojedinačno po spravama, a postiže i značajne rezultate na međunarodnoj sceni te ima status kategoriziranog sportaša Hrvatskog olimpijskog odbora. Od 2004. g. usavršava se na raznim plesnim radionicama hrvatskih i inozemnih koreografa u stilovima: suvremeni ples, balet, jazz dance, horton, hip hop, funk, a od 2010.g. radi kao pedagog u Plesnom centru Tala gdje vodi sate akrobatike te nastupa na raznim eventima i uvideo spotovima.
Neki od važnijih međunarodnih gimnastičkih rezultata: 
– 3. mjesto na tlu i 5. mjesto u višeboju na SnoowflakeGimnastics Cup-u u New Yorku(SAD) 1996.g.
– 3.mjesto na Međunarodnom turniru ALPE-ADRIA CUP u Klagenfurtu 1999.g.
– 2.mjesto u višeboju u Malmediyu (Belgija) 2000.g.
– sudionica Europskog prvenstva 2000.g. u Parizu (55. od 114 vježbačica)

Magistrica je kineziologije s usmerenjem SPORTSKA GIMNASTIKA, diplomirala 2011.godine na Kineziološkom fakultetu. Trenutno je doktorant 2. godine poslijediplomskogdoktorskog studija kineziologije na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a od 2007. godine je demonstrator na kolegiju Sportska gimnastika i izbornom predmetu Akrobatika.Vanjskim suradnikom na predmetu Sportska gimnastika imenovana je 2011. godine te do danas radi na toj funkciji. Radi već 6 godina kao trener, koreograf i sudac u GK Samobor od kada mlade gimnastičarke postižu značajnije rezultate na državnim prvenstvima u A, B i C programu, a od 2014. godine koordinatorica je za Žensku sportsku gimnastiku na nivou Hrvatskog gimnastičkog saveza za B i C program.