Radionica POLE DOUBLES // 23.01.2016.

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

duplići cover članak

★ Radionica POLE DOUBLES ★
✿ Datum i vrijeme: subota, 23.01.2016. u 18:30h
✿ Trajanje radionice: 90 min
✿ Uvjet za prisustvovanje: savladano penjanje i sjed
✿ Na radionicu možete doći sami ili u paru :)
✿ Cijena: za članove 80 kn, za vanjske sudionike 120 kn
✿ Ograničen broj sudionika: prijave na kontakt formu, mail sport.vizija@gmail.com ili inbox Sportvizija Pole Dance.
Priključite se našoj FB grupi Radionice @ Sportvizija Pole Dance za obavijesti o svim radionicama!

OPIS RADIONICE
Na Pole Doubles radionici naučit ćemo kako dva tijela spojiti u jedan pole dance element, kako kontrolirati rotaciju na rotirajućoj šipci te kako paziti i podupirati jedna drugu jer u duplićima ovisite o svom paru. :) Naučit ćemo razne vježbe snage i fleksibilnosti koje možete raditi u paru i koje će vam pomoći u daljnjim pole doubles avanturama!

STRUKTURA RADIONICE
Radionicu ćemo početi 30 minutnim zagrijavanjem cijelog tijela s vježbama snage i fleksibilnosti u paru. U drugom dijelu radionice učit ćemo razne doubles elemente i spinove te izlaske iz njih, a sami kraj radionice posvetit ćemo istezanju cijelog tijela, također u paru.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA
Radionica je namijenjena svima koji su svladali samostalno penjanje i sjed na šipci. Obavezna oprema su kratke hlačice i majica/top bez rukava. Za prisustvovanje radionici ne morate doći u paru! :)

O VODITELJICI
Karmela Blažić zakoračila je u pole dance svijet prije 3 godine kao polaznica Sportvizija Pole Dance grupe. Ova bivša odbojkašica i sedmogodišnja polaznica aerobika zaljubila se pronašla svoje mjesto na šipci već nakon prvog treninga. :)
Natjecala se na natjecanju Croatian Pole Show Art Championship 2015 i osvojila 5.mjesto. Kao instruktor pole dancea u Sportviziji radi od 2014. godine i kaže da joj je taj posao jako potreban ispušni ventil nakon osmosatnog sjedenja u uredu u IT firmi. Od 2014. godine član je i Sportvizijine plesne grupe Aerials. :)

O ASISTENTICI
Mia Tomić je redovni član Sportvizija Pole Dancea već 3 godine. Počela je kao polaznica rame uz rame s Karmelom. :) U ranijoj dobi, do kraja osnovne škole, bavila se plivanjem i ritmičkom gimnastikom te nakon duge stanke okrenula se pole danceu u kojem se i pronašla. Natjecala se na Croatian Pole Show Art Championshipu 2015. i osvojila 5. mjesto. :)
Magistrilala je PR i novinarstvo te se zaposlila u kazalištu Mala Scena.