Upisi

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

Upisi na pole dance!

Oduvijek ste željeli naučiti PLES NA ŠIPCI? Zanima vas kako pole dance sat zapravo izgleda? Želite se dovesti u formu, a dosta vam je aerobika ili teretane?  U Sportvizija Pole Dance studiju u Zagrebu možete ostvariti svoje želje :) put do sreće popločan
Upisi u grupe svih nivoa (početni, intermediate i napredni) traju cijele godine tako da možete krenuti sa treninzima kada god vama odgovara. Slobodno nam se javite kako bi vam preporučili odgovarajuću grupu. Ako do sada niste isprobali trening u našem studiju nudimo vam prvi sat – besplatnoTo će vam omogućiti da iskusite naš način rada i uvjerite se da je ples na šipci pravi izbor za vas.

PRIJAVITE SE NA SVOJ PRVI BESPLATAN TRENING! 

Tvoje ime i prezime (obvezno)

Tvoj email (obvezno)

ZAŠTO IZABRATI NAŠ STUDIO?
Na Sportvizijinim treninzima fokus je podjednako na plesnim i akrobatskim elementima što omogućava cjeloviti pristup treniranju pole dancea. U našem studiju radi više instruktorica od kojih svaka njeguje svoj stil tako da smo sigurni da ćete pronaći onaj koji vama odgovara. Članstvom u Sportviziji dobivate pristup i našim dodatnim sadržajima poput Pole Jamova, radionica i Open Classeva te popust na neke od sadržaja koje nudimo. Možete izabrati između mnoštva termina budući da se treninzi održavaju svakim danom osim subote. Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji iza Ciboninog tornja (Zagreb) te ćete lako moći do nas tramvajem ili automobilom.