Održana prva Sportvizijina radionica izvan Zagreba!

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

U nedjelju, 8.11.2014. održana je prva Sportvizijina radionica u seriji Workshops on Tour koje će se održavati u gradovima Hrvatske i regije! Naše instruktorice Iva i Hrvojka otputovale su u prekrasan studio Aerial Arts Artitudo u Osijeku. Nakon divnog i toplog dočeka tijekom kojeg su ih Artitudice ugostile i fino pogostile, održale su se dvije Handstand Basics radionice (voditeljica: Hrvojka Kralj) i Pole Combos radionica (voditeljica: Iva Mežnarić).

Naše trenerice vratile su se oduševljene curama iz Artituda – njihovim entuzijazmom, strpljenjem i spremnosti da nauče nešto novo. Nadamo se da će nastaviti vježbati handstandove i kombinacije koje su naučile na šipci te im želimo brz napredak i dostizanje prekrasnih stojeva i novih kombinacija!
Jedno veliko hvala studiju Artitudo, a posebno njihovoj instruktorici Danijeli na pozivu i gostoprimstvu! Nadamo se da se vidimo uskoro! :)

U nastavku pogledajte kako je bilo na radionici! 

Ivu i Hrvojku možete angažirati za radionice i u vašem studiju! Za sva pitanja slobodno se obratite na mail info@poledance.hr WORKSHOP TRAILER