Dodatni sadržaji

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

Osim redovitih treninga, nudimo i mnogo popratnih sadržaja koji otvaraju prostor za edukaciju, druženje, razmjenu iskustava i općenito omogućuju brži napredak. :)

RADIONICE
Jednom mjesečno organiziramo specijalizirane pole dance radionice ili radionice koje su usko vezane uz pole dance, a komplementarne su redovitim treninzima te vam pomažu u napredovanju. Neke od tema radionica su: specifični elementi na šipci, fleksibilnost, akrobatika, handbalance, chair dance, floorwork, plesne tehnike, itd. Svim našim članicama poklanjamo popust na radionice naših instruktorica!
Želite dobiti obavijest o sljedećoj radionici? Prijavite se na newsletter na dnu stranice!


OPEN CLASS
Open Class je ne-vođeni trening koji se održava nekoliko subota u mjesecu te omogućava polaznicama (ali i članicama drugih studija) dodatno vrijeme u dvorani. Instruktorica/e su uvijek prisutne na satu, ali se vi sami zagrijavate, istežete i birate koje elemente ćete raditi. Na sat su dobrodošle početnice i napredne polerice. Za prisustvovanje Open Classu je potrebna prethodna najava. Više informacija o Open Classu možete pročitati ovdje.

DROP-IN TRENING
Drop-in trening omogućuje vam da se jednokratno priključite treningu određene grupe ako u toj grupi ima mjesta.  On je prikladan za vas ukoliko želite prisustvovati jednom ili dva sata mjesečno ili ako ne znate u koje termine ćete moći dolaziti. Plaća se 50kn po dolasku i potrebna je prethodna najava.

DROP-IN KARTICA
Drop-in kartica omogućava vam da platite unaprijed 4 drop-in treninga i time ostvarite popust od 10% na ukupnu cijenu treninga. Plaćene treninge možete iskoristiti unutar 2 mjeseca od kupnje kartice. Za dolazak na trening potrebna je prethodna najava.

POLE JAM
Pole Jam je, ukratko, druženje na šipkama za polaznice i prijatelje centra! Nije ograničeno strukturalno ili vremenski, a niti sadržajno. Cilj Jama je da dođete, podružite se, trenirate, razmijenite iskustva, upoznate cure iz drugih grupa i isplešete se. Pole Jam je besplatan i održava se jedne subote u mjesecu.

SHOWCASE
U želji da pole dance zaista što više približimo “danceu”, po uzoru na plesne studije, Sportvizija organizira dva pole dance Showcasea godišnje. Showcase je prilika za polaznice svih grupa da scenskom izvedbom sudjeluju u tom plesnom događaju te demonstriraju što su tokom godine naučile. Na produkciji se prezentiraju sve grupe – od početnih do naprednih, a i instruktorice Sportvizije imaju svoje plesne točke.