Dodatni sadržaji

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

Osim redovitih treninga, nudimo i mnogo popratnih sadržaja koji otvaraju prostor za edukaciju, druženje, razmjenu iskustava i općenito omogućuju brži napredak. :)

RADIONICE
Jednom mjesečno organiziramo specijalizirane pole dance radionice ili radionice koje su usko vezane uz pole dance, a komplementarne su redovitim treninzima te vam pomažu u napredovanju. Neke od tema radionica su: specifični elementi na šipci, fleksibilnost, akrobatika, handbalance, chair dance, floorwork, plesne tehnike, itd. Svim našim članicama poklanjamo popust na radionice naših instruktorica!
Želite dobiti obavijest o sljedećoj radionici? Prijavite se na newsletter na dnu stranice!


OPEN CLASS
Open Class je ne-vođeni trening koji se održava nekoliko subota u mjesecu te omogućava polaznicama (ali i članicama drugih studija) dodatno vrijeme u dvorani. Instruktorica/e su uvijek prisutne na satu, ali se vi sami zagrijavate, istežete i birate koje elemente ćete raditi. Na sat su dobrodošle početnice i napredne polerice. Za prisustvovanje Open Classu je potrebna prethodna najava. Više informacija o Open Classu možete pročitati ovdje.

DROP-IN TRENING
Drop-in trening omogućuje vam da se jednokratno priključite treningu određene grupe ako u toj grupi ima mjesta.  On je prikladan za vas ukoliko želite prisustvovati jednom ili dva sata mjesečno ili ako ne znate u koje termine ćete moći dolaziti. Cijena je 10 EUR po dolasku i potrebna je prethodna najava.

POLE JAM
Pole Jam je, ukratko, druženje na šipkama za polaznice i prijatelje centra!  Cilj Jama je da dođete, podružite se, trenirate, razmijenite iskustva, upoznate cure iz drugih grupa i isplešete se. Pole Jam je besplatan i održava se nekoliko puta godišnje.

SHOWCASE
U želji da pole dance zaista što više približimo “danceu” Sportvizija organizira godišnji pole dance Showcase. Showcase je prilika za polaznice svih grupa da scenskom izvedbom sudjeluju u plesnom događaju te demonstriraju što su tokom godine naučile. Na Showcaseu se prezentiraju sve grupe – od početnih do naprednih te točke studijskog ansambla i instruktorica.