NOVO – FLEXY FRIDAY u Sportviziji

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

TRENING FLEKSIBILNOSTI PETKOM, 19:00 – 20:00
Želite napokon dotaknuti pod u toj špagi? Želite uhvatiti tu nogu u Cocoonu? Pridružite nam se na FLEXY FRIDAY treningu fleksibilnosti i poboljšajte fleksibilnost nogu, leđa i ramena uz našu instruktoricu Nikolinu!

OPIS
U pole danceu je, uz snagu, vrlo važna i fleksibilnost za koju treba vremena i strpljenja. Upravo zato smo za vas osmislili trening na kojem ćemo nakon dobrog zagrijavanja, polako i sigurno raditi na fleksibilnosti nogu, leđa i ramena. Sat je primjeren za sve polaznike/ice i levele.

ŠTO OBUĆI?
Za trening će vam biti potrebne tajice, top i/ili majica i sportske tenisice. Obavezno si uzmite i bocu vode i ručnik.

CIJENA
100 kn za članice s uplaćenom redovnom članarinom (1 ili 2 puta tjedno)
140 kn za vanjske polaznice

O VODITELJICI
Nikolina Nekić bavi se sportom od malena – nakon gimnastike, bila je višestruka državna prvakinja u karateu i član Hrvatske karate reprezentacije, nakon čega se zaljubila u ples na šipci. Usavršavala se na radionicama američke i internacionalne prvakinje Marlo Fisken, svjetskog prvaka Alexa Shchukina te pole dance ninje Kenetha Kao. Na Croatia Pole Campu učila je od pole zvijezda Nadie Sharif, Darie Che i legendarne Marion Crampe. Nastupila je na prvom Pole Art Croatia i osvojila drugo mjesto u kategoriji Professionals. Proteklu godinu u Sportvizija Pole Danceu vodi početnu i srednju grupu polaznica, ide na Power trening te nastupa u sklopu plesne skupine Aeriels. Nikolina je licencirani instruktor fitnesa uz glazbu.