Radionica NINJA LEVEL 1 // 3.12.2016.

Podijeli s drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

cover-clanak

NINJA LEVEL 1 Workshop 
✿ Datum i vrijeme: subota 3.12.2016. u 16:00h 
✿ Trajanje radionice: 90 min
✿ Level: preduvjet inverzija 
✿ Cijena: za članove 80 kn, za vanjske sudionike 120 kn
✿ Ograničen broj sudionika: prijave na kontakt formu, mail sport.vizija@gmail.com ili  FB inbox Sportvizija Pole Dance.

OPIS RADIONICE
Svi mi imamo pravu ninju u sebi koja čeka da ju otkrijemo, a Ninja Level 1 radionica će ti u tome pomoći. Radit će se na elementima koji su vrlo efektni, a začudo ne prezahtjevni. Učiti ćemo ih postepeno i uz prave predvježbe.

ŠTO OBUĆI?
Kako bismo zaštitili skočne zglobove, bilo bi dobro ponijeti tenisice (idealno tenisice za trčanje). Također, obucite se slojevito – tajice na kratke hlačice da ih možete skinuti poslije.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Svima koji žele probati nove badass elemente, čak i za one koji ih se pomalo boje, jer će vidjeti da uz pravu pripremu nema razloga za strah. Radionica je prilagođena za razine znanja plesa na šipci uz preduvjet inverzije.

O VODITELJICI
Nikolina Nekić je bavi se sportom od malena- nakon gimnastike, bila je višestruka državna prvakinja u karateu i član Hrvatske karate reprezentacije, nakon čega se zaljubila u ples na šipci. Usavršavala se na radionicama američke i internacionalne prvakinje Marlo Fisken, svjetskog prvaka Alexa Shchukina i pole dance ninje Kenetha Kaoa. Proteklu godinu u Sportvizija Pole Danceu vodi početnu i srednju grupu polaznica te nastupa u sklopu plesne skupine Aeriels. Nikolina je licencirani instruktor fitnesa uz glazbu.